Fly ribolov darove za Božić

Negdje u siječnju, Jamstva sedamdeset pet diploma vremena, svježim tropskim povjetarac, i tona sunca zvuči kao raj. Počnite pripreme za odlazak gorku prohladno naših sjevernih država i glavu jugu. Mi snowbirds početi misliti čeznutljivo naših Otok Singer, FL, stanove.

Uvjerite se da je tvrtka koju kupuju od ima veliki ugled, snažan i biće filozofiju, a veći ribolov na jezerima cilj nego samo to da se nadovezuje na dobit.

Redfish u dvadeset pet do trideset inča tijeku su još u plićaku i školovan se gusta. Pogledajte ribolov vodiči i drugi ribolovci koriste rez cipal ili Gulp mami da bi ih ugristi.

Postoje tri Hull-vrste koji su naviknuli na redovite veličine ribarskih brodova. Jedan je duboka V, što je prikladno za jezera koje su duboko i veliki samo zato što može biti stalni usred težina valova. Zatim tu je redovna V, koji su dizajnirani za jezera koja su manje veličine i čovjek napravio, što nije tako burnim valovima. Najnoviji stil je izmijenjena V, koji je također brz brod. Izvući sažetak, veći cilj jezero, dublje V na trup vašeg plovila mora biti.

Ocean Aktivnost torta – obožavaju ići snorkeling, ribolov, ronjenje, boogie boarding, ili kajak? Kako o mladenka i mladoženja figurice ribolov za vjenčano prstenje off od pristaništa? To bi bilo najjednostavnije da se integriraju u torta gornji dio, ali ne zanemariti figurica može biti bilo gdje na tortu! Get inventivni! Svaki od vaših željenih ocean aktivnosti mogu se integrirati u vaše tortu.

5) Za upravljanje, mnogi ribolovci preferiraju težih štap. Alternativno, možda preferiraju prednosti upaljača štap, pa pokušajte i par out za mase prije kupnje.

Bitno je da imaju odgovarajuće mami i mamci dostupni za ribe na štrajk na. Provjerite web stranicu za jezera i saznati što vole bas na jezeru idete na ribe. Također želim znati što se riba uslugu u različitim dijelovima god. Na primjer, od svibnja u ljetnim mjesecima, žabe su prirodna dijeta plan bas u većini područja nacije.

Postoji tona različitih putovanje sitnica ture za razmatranje; Najteži dio vašeg cijeli odmor će biti odabiru ono što želite učiniti i gdje želite ići. Idi zabavite!