Kako odabrati som ribolov stupova

Som ribolov je sport koji raste mnogo više svaki god. Ove nevjerojatne riba osigurati susreta koje nikada nećete zanemariti. Kada strategija vaš sljedeći ribolov putovanje ćete želite vidjeti ako ima soma dostupni u području idete da se ide na. Prolazeći do priliku riba som može biti nešto što ćete požaliti kasnije. Ribiči svih dobi mogu cijeniti iskustvo som ribolov. Ako ste u potrazi da se u ribarskom soma nema puno bolja vremena nego sada.

Ako vaša oprema je slab, to će obično završiti razbijanje, a vi ćete prolio svoju ulov i često se, dio vaše opreme. Ovo je 1 od najvećih faktora zašto brojni ribiči idu kući slobodna ruku. Oni jednostavno nemaju pravu opremu za vrste ribolova oni pokušavali učiniti. Nemojte dopustiti da vaš naknadno ulov pobjeći, koristite savjete navedene ispod kako bi vam pomoći napraviti dobar izbor i odabrali odgovarajući dogovor s po zanimanju pri ruci.

Latiti kontejneri stižu u svim oblicima, veličinama i bojama, te bi trebao biti izabran u prvom redu na temelju vaše opreme. Uzmite kutiju koja udobne meč sve što ste vjerojatno da će koristiti na određenom izlet, s nekim prostora za rast, ali ne 1 toliko velika da je posao na potezanje. Dobra vest može pohvaliti ili čak promijeniti svoj ugovaranju okvir. Nije praktično gaziti kako bi ojačao svaki put kada je potrebno mijenjati muhe, tako prsluci s brojnim džepovima i sigurno čičak zatvarač ili prilozima može vam pomoći da razmislite što vam je potrebno u vodi za piće s vama. Tvrd prsluk s nekim padding u vratu i ramenima za jednostavnost i udobnost je vrlo preporučljivo. Zapamtite, vaš vest će biti puno teže kada je kompletna oprema.

Naknadno savjet da bi se u mislima za rano razdoblje trouth ribolov je bilo žive mamac je zaposlen, banda kuke treba iskoristiti. Smjena kuke su najučinkovitiji način predstaviti žive mamce (pogotovo žive crve). Kad trouth ribolov veličina # 8 ili dimenzija # 10 banda kuke su najučinkovitije mjere, i omogućiti vam predstaviti žive crve u ispruženom i prirodni način, a ne predstavljanje uživo crva kao nekakav crv loptu. To sklon napraviti veliku razliku u cijenama ugriza.

Ako želite biti učinkovit na odmotavanje u ove vrste postoji nekoliko stvari koje treba znati o njima. Mnogo više informacija imate jednostavnije to će biti za vas napraviti izbore koji će učiniti vaš ribolova produktivniji.

Kad je stigla do catfishing, ispravan borila je trebalo. Ako nemate pravo borila da ćete završiti dolaze kuću ispražnjenu ruku. Postoji širok izbor različitih ugovaranju koristi za soma ribolov i ono što koristite prvenstveno će se oslanjati na kojima određene vrste mačka ste u potrazi out. Prije svega, trebate shvatiti da som je vrlo intenzivna vrsta. To znači da oni ne obavljaju radi. Oni će udariti svoj liniju teško i staviti gore nevjerojatnu bitku, kada ste pokušavate ih vrtjeti u. Čak i manje dimenzije riba može smjestiti do nevjerojatne borbe.

Ako vam je potrebna da se vezati soma rig liniju, trebate otkriti kako vezati Palomar čvor, kapaljkom petlje čvor, ili bilo koje druge vrste čvor koji će sigurno vezati udicu na liniji. Ideja je da se čvor toliko jaka da je linija će podijeliti prije čvor stigne slobodi.

Dakle, ako ste spremni za malo 1-na-1 puta s karakterom, a vi ste u potrazi za veliki borbi, a zatim zgrabite veliki niz ribarskih žlice i glavu na vašem lokalnom pojilu imati blast!