Mamac Ribolov: Kako otkriti Ribnjak soma podatke Right Here!

Virginia ima brojne jezera, potoci, bare i rijeke kompletan svih vrsta soma rasponu u različitim mjerenjima. Možete se vrtjeti u mačka vaganje kao mali kao 1 £ a neki mogu težiti više od 1 100 £.

Uglavnom Carolina Rig, imam kuku s osamnaest-inčni vođa vezan na svoj barel okretnog, koji je spojen na svojoj primarnoj liniji, što je točno gdje je spojen vaš jaje visak. Moj brod je opremljen s nositeljima metalne šipke, ručno upravljani trolling motora, dvije ribe pronalaženju veliki dip internetu i marker plutačama. Moj oprema nije najskuplji, ali bi bilo dobro. Glavni faktor je da zapamtite da zadrži ono oprema koju koristite u dobrom stanju. Mnogi znaju sve, kao i o katastrofama koje mogu biti uzrokovane stare linije i nepravilno zbrinuta ribolovnih alata i velike Blues će provjeriti svaku stvar iz svoje čvorova na svoje nositelje štap. Ako je slaba, što će ga izložiti.

To je izjavio, speed dating čini dovoljno bezopasan i dobar način da ulažu večer. To je nešto poput kockanja, gdje umjesto gledanja, ako možete dobiti novac što su klađenje na romantiku. I kao što je kockanje je vjerojatno zabavno raditi tu i tamo, ali ne prečesto. Ja bih vjerujem redoviti ritam udvaranje će potaknuti sva ta imena i lica pokrenuti zajedno.

Možete snimiti som sa samo o bilo kojoj vrsti mamca, jer su se štrajk u gotovo sve što dobiva svoj interes. Ipak, razmišljajući koliko je velika da može razvijati i bitka se može staviti, ribolov stupovi posebna som su dizajnirani kako bi vrtjelo u ove vrste lakše. Oni su moćniji i napravio za različite vrste soma ćete naići vreba okolo u dubinama vode za piće.

Početni faktor koji morate potvrditi prije nego što odete trouth ribolov je ribolov opreme koju će koristiti. Ako mislite na staru opremu koju koriste za hvatanje ostalih vrsta riba će učiniti, vjerujem još jednom. Kad je stigla do trouth ribolov, trebate se obično koriste svjetla opremu. Većina ribolovaca zapravo preferiraju ekstremno lagani opreme. Kao opće pravilo, održavanje opreme pod £ 6. Sve teži samo ne bi učinio. Koristeći svjetlo oprema je najviše bitan faktor za razmatranje prije polaska trouth ribolov.

Ostali bave: Neki ljudi koriste utege da bi svoje mamci na dnu. Uz veliki komad ribe na svom kuka nisam otkrio što je potrebno. Osim toga, stjenovita dna Sprague može uzrokovati višak težine da vise-up u stijenama. Neke mačke ne vole uvaljati kad kukast, tako da velika kugla-bearing okretni može biti prednost. Bobbers može biti dobar koncept i sa stajališta postaje indikator ugriza, i, (ako je polako postaje upuhuje preko površine), može povući svoj mamac zajedno s njim se predstavljanje na širem području. Radije gledati svoju liniju i šipke savjet. Tu je obično nije puno sumnje, kada imate soma na. Posljednja, ali oh tako važno, dobro veliki net je važna roba za brod ove behemoths.

Zatim, vjeruju o točno gdje ćete ostati. Većina od nas glavu na ribolov, osobito duge vrste, u kupnju kako bi dobili daleko od grada, napetosti, gnjavaža i svakodnevnog života. Ako je to ono što želite, vi svibanj mislite o tome i grubu tenting se negdje u blizini ribarskog mjesta. Jedini faktor o tome je li to ukazuje da opremu za kampiranje, kao i, što ukazuje na više planiranja. S druge strane, uvijek možete ostati u RV ili lođu, odmarati se noću u nekom lakoćom i udobnost i luksuz, i glavu van na udaljenim područjima na ribu kad želite. Ne bih rekao da je na bilo koji način je bolji; to je sve do sklonostima ribič. Samo imajte na umu da je uz sve to vrijeme na pecanje, to bi moglo biti lijepo sklupčati u dobrom toplom krevetu!

Kao zajednički pravilo, ako ste u ribolov sa živom mamac pastrva, koristite korake potrebne za održavanje mamac živ, zadovoljan i zdrav – na minimum, dok ste u ribolov. Koraci poduzeti kako bi se mamac strašan, udoban i neozlijeđen vibracija, sudarajući, kuca i druge stvari koje mogu dogodile tijekom prijevoza od točke A do točke B na vašem pastrve ribolov turneje je najbolje.