Kanadski Pike Ribolov Izuzetno je sugerirao

Osim ako imate ono što se čini kao milijun dugogodišnjim iskustvom u ribolov, teško je zapravo odrediti što role ići s onim što šipke, što ribolov line koristiti u slučaju ono čvrste i što ribe i tako dalje. Početni problemi početne, duboko širinu i opustiti. Brige su beskrajne, ali rješenja za njih su na sreću lako. Mi svi ribe za užitak, užitak i ugodnijim. Ako nam samo netko mogao pomoći sa širokim iznosu od izbora! Malo prijedlog, kako bi se uspješno ribar, samo trošiti pažnju na info otisnut na pakiranju proizvođača.

Proljeće Pike ribolov tijekom objavljivati-mrijesta vremenskom razdoblju, podrazumijeva trolling u vodi koja je između četiri i 8 ft duboko. To je zato što štuka udaljava od plitkih mriještenja do daljnjeg vodi hraniti.

To su samo neke od jednostavnih sredstava će zahtijevati kada izađe smuđa ribolov. Pobrinite se da ste spremni ići van, a vi ste sigurni da imaju ugodan vremena. Najbolji Perch ribolov prijedlozi će biti isporučeni od strane lokalnih ribara u svom području o smuđa ribolov jer će imati sve detalje o određenim vrstama smuđ koji je tipičan za svoju regiju.

Šesto, Umbria, većina jela se pripremaju s jednostavnim metodama kuhanja koje se sastoje od ključanja i pečenja. Oni koriste maslinovo ulje i domaće bilje za okus. U proljeće i ljeto vrijeme povrće su popularni iu jesen i zimi mesa dobiva se mnogo više popularan. Jegulja ribolov također pružaju mnogo jezera.

Line: Hoće li u ribolov iz čamca ili obale, ti si idući u biti u ribolov težina pokrova. Podvodni vegetacija i Deadwood je Pike je omiljeno mjesto za skrivanje, a vi ste tarifni zahtijevati crtu koja bi ga povlačenjem iz tog skrovišta ne bore, kao i mnogo štete. A “superbraid” crta dobro funkcionira, ti tragovi su teška s minimalnom količinom potezu. Također se preporučuje da se koriste dvadeset pet 30cm metala vođa. To ne samo da će vam pomoći u ribarstvu u dubokim pokrova, ali će osigurati da štuka ne grize kroz samu liniju sa svojim zubima.

Ali, to je taj strah i poštovanje koje nas privlači na ribolov za štuke. Mislim natrag na moj konačni Idi na do kanala, točno gdje se spaja s rijekom nije mnogo s točno gdje živim. Bilo je blizu zore kada sam napustio svoj dom, hladno i vrlo mirno. Nije bilo mraza, ali magla je gusta. Kad sam dobila na vodu otkrio sam dobro mjesto da bi dopustiti mi da se baci uzvodno gotovo do brane gdje je bio dubok bazen i nizvodno na drugoj obali oko 30 metara odsutnog.

Također, većina ljudi zna Rapala je Crimson Head kao najveća štuka wobbler ikad napravio. Jedina negativna s Rapala je da je većina njihovih mami toliko svjetla da su teško baci daleko, ali oni to čine nekoliko potonuća i sporo potonuća vrste koje su teže i lakše čvrste.

Nadam se da ste primili neke korisne savjete u odabiru ribolov mami štuka, kada su se štuka ribolov, a ako vam je potrebna štuke mami samo kliknite na link i provjerite moje masivni zbirka štuke mami.