Početnici Vodič o važnim šaranski ribolov Oprema

1) Stalking u pokretu je fantastičan način da se riba, gledanje za velike šaran i pokazna bajka znakove hranjenja. Ova metoda je također poznat kao freelining.

Smješten izravno na plaži, ovaj 1 je za djecu koja ne žele sjediti svejedno dok mama i tata upiti sunčevo svjetlo na raskošnim ljeti dan. To je u šetnju udaljenost od većine glavnih Treasure Island Condos i Hoteli u Otok blago, pa čak i ako ste htjeli prošetati dolje za dvadeset ili trideset minuta playtime, to je moguće. Otvoreno svakodnevno od 07:00-19:00.

Zadržati šarana na površini je jednostavno. Vi samo morati održavati pružanje pločice, peciva, slanutak, kruh i ponovno hidratizirana kukuruz ih pričvrstiti na kuke. Šaran uslugu kruh. Također možete koristiti kekse, ali ih omekšati uranjanjem u vodu za piće za oko dvije minute. Zatim za sat vremena, držati ih u zatvorenoj vrećici sendvič. Da biste saznali koji biskvit će biti dovoljno da se baci tvrtke, testirati različite marke. Ogromne lijepljenja talog u koljenica je dodatni način da se kuka baits.

U svijetu ribolova na rijeci šarana role činiti češće. Možda ne cijeli globus ribolova, možda samo na ovom sajtu . Postoji nekoliko verzija i / ili tvrtke koje su poznate po ovoj stavci, a to je obično dobro je znati da imate veliki robe u svoj brod kako bi se poboljšala svoje omiljene prošlom vremenu. Sve se čini da dolazimo do dviju tvrtki u potrazi za idealnim za ribolov susreta, Shimano i Okuma.

Većina proizvođača nude različite linije proizvoda ribolova stolice u skladu sa svima potrošnje proračuna i od velike kvalitete. Ribar koji je, kako se čini ne udoban nikada neće nastaviti pitke vode dovoljno vremena da imaju fantastičan sportski ribolov dan vremena. Možda baš kao i živjeti u špilji, s obzirom koliko su osjetljivi sam. Ribolov kolica su zapravo svi oni kolica poput pitanja koja hobisti koriste da bi mogli potezanje sve o njihovoj opremi s jednostavnošću.

Kad idete som ribolov, to je dobra ideja da razmislite uz nekoliko dodatnih stvari koje ne bi zahtijevala kada ribolov za mnoge druge vrste riba. Na primjer, dobar debeli par rukavica uvijek dolazi u ruci zajedno s kliještima. Oni se koriste kako bi dobili udicu iz usta mačka s out stjecanje pridržavati svojim perajama.

Što se tiče kuka postoji količina različitih veličina, dizajna, boja i ostalih zvona. Većina ribari će izgraditi zbirku šaranski ribolov zupčanik koji ima razne kuke, utezi i resursa. Većina stručnjaka predlažemo da idete naprijed i kupiti šarana kuka. Oni mogu cijena nešto mnogo više od uobičajenog kuka, ali to će raditi bolje. Kada kupujete kuke bi bili sigurni da ćete se pridržavati propisa o ribarstvu. U nekim županijama koriste bodljikave kuka je zabranjeno.